Spinatsuppe med egg

 

Dette er en sunn klassiker, som  også er veldig god!

Om du vil kle den itt ekstra opp, kan du evt drysse litt sprøstekt bacon over.

 

Du trenger:

400 gram frossen spinat

1 ss smør

7 dl buljong

3 dl kremfløte

2 ss hvetemel

krydder; salt, pepper og muskatnøtt

6 egg.

Du gjør:

Tin spinaten og klem ut overflødig væske.

Kok eggene.

Ha spinaten og smør i en kasserolle, når smøret er smeltet drysser du melet over. Tilsett buljong og kok opp. Pisk godt!

Til slutt har du fløte og krydder i. Bruk stavmikser eller hell alt i en blender for å få en fin kremete konsistens.

Ha de hardkokte eggene oppi hver enkel suppeskål.

Denne suppa gir ca 5 posjoner.

Totalt karboinnhold er ca 8 gram, altså ca 1,6 gram per pers.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s