Smakseksplosjon

 

Chilikylling med belgvekster til ca 3 personer

 

Du trenger:

3-4 kyllingfileter

1 boks hermetiske tomater

4-5 ts minced chili (kjøpes på internasjonal matbutikk)

5-6 kuler frosen spinat

100 gram brekkbønner

1 boks kikerter

2 fedd hvitløk

ca 2 cm revet fersk ingefær

en desj rømme/kesam/matyoghurt

salt&pepper

Hjemmelaget chiliolje til steking

Du gjør:

Skjær kyllingen i mindre biter, del hver fillet i 6-8 biter.

Ha olje, kylling og frosen spinat i stekepanna. Sånn kan kyllingen steke samtidig som spinaten tines.

Ha salt og pepper over kyllingen.

Når den er ferdigstekt, har du boksen med tomat over. Bland deretter alle de andre ingrediensene(utenom rømme/kesam) godt sammen.

Den mengden chili jeg har valgt blir ganske hot, så du kan evt smake til med litt mindre mengder om du ønsker det.

Gi alt et lite oppkok, slik at sausen tykner litt.

Du kan servere denne retten som den er, eller med ønsket tilbehør.

Serveres med en desj rømme/kesam på toppen!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s