Chili con carne

Oppskrift Chili con Carne (hot)

Til ca 3-4 porsjoner

Du trenger:

400 gram #kjøttdeig

2 fedd hvitløk

0,5-1 rød chili

1 boks hermetisk tomat

2 bokser bønner

ca 2 ss olje

Krydder: 2 ts chilipulver, 2 ts spisskummen, 2 ts salt, 2 ts pepper.

 

Du kan egentlig bruke bønner etter eget ønske, men disse er de jeg valgte i dag.

Du gjør:

Fres pressa hvitløk og finhakka chili i olje i en kasserolle.

Samtidig steker du kjøttdeigen i ei stekepanne.

Hell så tomatene i kasserollen, og gi det et oppkok.

Bland til slutt bønnene og kjøttdeigen sammen med tomatblandinga.

Virkelig en enkel rett!! Også ble den veldig god! Dersom du ikke vil ha den veldig sterk, kan du bruke litt mindre chili eller droppe chilipulveret.

Serveres med brød og/eller salat!

 

Her kan du lese hvorfor du bør få i deg chili.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s