Perfekt lavkarbo pizzabunn!

 

Etter mye prøving og feiling, har jeg endelig kommet fram til denne lavkarbo pizzabunnen! Den er den absolutt beste! Den er veldig lik vanlig pizzabunn i konsistens, så man kan faktisk spise den uten kniv og gaffel…. alle de andre bunnene jeg har testa har vært så soft at jeg har vært nødt til å bruke bestikk.

Du trenger:

4 egg
4 ss soyaproteinpulver
litt salt
2ss fløte
1 ts bakepulver
2 ss olje
4 kopper med raspet ost

Du gjør:

Bland alle ingredienser sammen.

Smør røra utover på en bakepapirkledd plate. Dette blir nok røre til å dekke hele brettet! Selv om det ser tynt ut noen steder når du bred det utover, så jevnes det ut når den stekes!

Stek på ca 200 grader i 8-10 minutter. Når den har fått en gylden farge er den ferdig!

Ta den ut og avkjøl.

 

 

Ha på ønsket fyll, og stek på nytt til osten er smeltet!

 

Reklamer

1 tanke på “Perfekt lavkarbo pizzabunn!

  1. Tilbaketråkk: Herlig pizza med fersk spinat | dinoptimalehelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s