Kokosblomstsukker som alternativ til kunstig søtning

Jeg har prøvd utallige varianter av alternativer til sukker, både kunstige og naturlige produkter. Det sies jo at alt som er kunstig framstillt bør unngås/reduseres, derfor tester jeg ut ulike naturlige alternativer for tiden

Denne, Gula Java er et av de bedre jeg har prøvd.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke engang visste at det fantes kokosblomster… Men, det gjør det altså!

Kokosblomstens søte nektar er en verdsatt ressurs som blir høstet høyt oppe i tretoppene. Kokosblomstsukkeret fra Gula Java er et herlig, uraffinert og rikt sukker med lav GI på kun 35.

Kokosblomstsukkeret kan erstatte vanlig hvitt sukker, melis eller brunt sukker i de aller fleste oppskrifter.

Dette sukkeret har en slags myk karamellsmak. Selv har jeg for eksempel hatt det på ulike desserter som et «lokk». Hadde det sist på fruktgele med vaniljekesam og en liten teskje Gula Java på toppen- nydelig 🙂

Gula Java Kokosblomstsukker inneholder i tillegg 7 ganger flere antioksidanter enn uforedlet rørsukker eller lønnesukker.

Dette inneholder 100% uraffinert, finkornet kokosblomstsukker fra økologisk dyrkede kokospalmer, noe som jo selvsagt er et stort pluss!!

 

Kan jo også legge til at dette får man kjøpt på helsekostbutikker!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s