Enkel og nydelig tapas

 

De aller fleste har kanskje smakt, eller hørt om den kjente tapasen dadler og bacon? Den er veldig populær i tapasens hjemland Spania i alle fall 🙂

Dette er en aldri så liten «jukse-variant» av den. Denne tar kun et par minutter å tilberede.

Oppskrift på dadler med serrano skinke

1 pakke serano skinke

5-6 dadler (alt etter hvor mange du skal lage til)

 

Del dadlene i 2 på langs, og fjern steinen i midten.

Ta en hel skive serranoskinke og surr rundt en halvpart av en daddel.

 Så enkelt og så godt 🙂

Serveres sammen med andre tapas.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s