Jumbokjøttkake

Dette er en svært enkel rett som mater mange!!

Det blir en 2 kilos kjøttkake, så det er snakk om mange posjoner. Dessuten tar det bare noen få minutter å forberede, sett bort ifra steketiden.

Du kan også dele opp i passende posjonsbiter, og fryse de ned, så har du enkel middag til senere 🙂

Du trenger:

2 pakker kjøttdeig (à 400 gram)

100 gram Amerikansk Blanding

ca 100 gram frosen spinat (ca 5-6 kuler)

2 egg

1 ss fiberhusk

salt, pepper og annet ønsket krydder ( jeg brukte ca 2 ts av hver: chili, paprika,løkpulver og spisskummin.)

3-4 fedd hvitløk

 

Du gjør:

Før du setter i gang, må ta ta ut amerikansk blanding og spinat fra fryseren, dette må være tint.

Sett ovnen på 180 grader.

Bland spinat og amerikansk blanding godt sammen.

Bland deretter alle ingrediensene godt sammen.

For å sjekke om du har hatt nok krydder i, kan du steke en liten bit av blandinga i stekepanna før du setter den i ovnen.

Ha alt sammen i en ildfastform, og stek i ca 40 minutter.

Det er lurt å sjekke at den er helt gjennomstekt før du tar den ut, men 40 minutter bør være lenge nok.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s