Fiberfin(t)

Dette melet er helt genialt å bruke i melbakst. Ved å bruke det, øker du fiberinnholdet, og senker GI- nivået i brød, pizzabunner, muffins ol.

Det brukes ved at man tilsetter det i ulike matvarer, melet har ingen smak, samt at utseendet og konsistensen blir uforandret.

Men kun 1 ss Fiberfin gir like mye fiber som 1 dl grovt mel!!

Fiberfin er naturlig glutenfritt!

Det kan dessuten også brukes som kosttilskudd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s