Edle dråper!!

UDO’S CHOICE

Dette er en helt fantastisk olje som jeg anbefaler alle å kjøpe! Den har massevis av helsebringende effekter!!

Denne teksten er hentet fra www.helseogkost.no:

På samme måte som en bil trenger olje, trenger også kroppen smøring. Noen skjeer med Udo’s Choice Optimale Oljeblanding gir deg et skikkelig påfyll med de essensielle fettsyrene, som er avgjørende for at kroppen din skal yte sitt beste.

Hva er unikt med Udo’s Choice?

Udo’s Choice er ikke laget av fiskeolje og kan derfor også trygt brukes av deg som er vegetarianer. Allikevel inneholder Udo’s Choice begge de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, samt omega-9 – også kjent som det gode middelhavsfettet. Fettsyrene er balansert i det ideelle mengdeforholdet 2:1:1. Kun friske, økologiske råvarer benyttes i pressingen. Essensielle fettsyrer har høy vitalitet og harskner fort når de utsettes for lys, varme og oksygen. Pressingen foregår derfor ved lave temperaturer (under 40 grader C), i omgivelser uten lys og oksygen. Deretter lagres oljen kjølig på mørke flasker. Hver flaske Udo’s Choice Optimale Oljeblanding får dessuten sin egen pakning som ekstra beskyttelse mot lys.

Essensielle fettsyrer bedrer prestasjonsnivået

Forskning viser at essensielle fettsyrer fremmer biokjemiske og fysiologiske reaksjoner som er avgjørende for ytelsesevnen. Når disse fettsyrene er nøye balansert og tilstede i tilstrekkelig mengde, som i Udo’s Choice, kan de:

– redusere fettlagrene og øke stoffskiftet

– øke opptak og utnyttelse av oksygen

– forbedre blodsirkulasjonen og immunforsvaret

– øke styrke og utholdenhet

– øke reflekser og konsentrasjon

– bygge og vedlikeholde muskelmasse

– redusere restitusjonstiden og inflammasjoner etter trening eller konkurranser

– øke hastigheten på heling av skader

– redusere lettgiktsmerter og styrke benbygningen

– forbedre søvn og humør

Også nyttig for huden

Udo’s Choice Optimale Oljeblanding er også ideell for å ta vare på huden. Når du tar anbefalt dosering av Udo’s Choice, danner oljen en fløyelsmyk kappe, som beskytter mot uttørring. De essensielle fettsyrene virker nærende og oppbyggende på huden – innenfra. Dette bidrar også til at huden tåler opptil 4 ganger lengre opphold i solen. Det er derfor ingen tilfeldighet at mange mennesker opplever at de får en mer langvarig og pen brunfarge når de øker inntaket av essensielle fettsyrer. Imidlertid er det viktig å dosere tilstrekkelig – for huden er det siste organet som kroppen prioriterer når det gjelder tildeling av essensielle fettsyrer. Vanligvis kreves ca. 15 ml daglig for at huden skal få dekket sitt behov av fettsyrer.

 

Kan gravide ta Udo’s Choice?

Tilskudd av essensielle fettsyrer er i høy grad anbefalt for gravide. Forskning viser at moren tappes for betydelige mengder av disse fettsyrene under svangerskapet. Udo’s Choice Optimale Oljeblanding er lettfordøyelig og tilfredsstiller kroppens behov for de essensielle fettsyrene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s