Fikk så lyst på noe søtt i dag. 😉
Totalt karboinnhold er ca 30 gram.
Du trenger:
1 plate sukkerfri sjokolade
ca 100 gram salte peanøtter
3 ts Cocosa (valgfritt-bra for LCHF, ikke bra for lavkalori!)
2-4 ss kremfløte
Jeg brukte denne sjokoladen
Del sjokoladen opp i de rutene som er markert på sjokoladen. Ha dem i en skål, og smelt den i microbølgeovnen. Du trenger ikke smelte helt, det kan godt være litt klumper når du tar den ut. De vil smelte når du rører sammen.
Bland i fløte, nøtter og Cocosa- bland alt godt sammen.
Ha så denne blandingen i små konfektformer eller lignende. Jeg var fri for former, så jeg la rett og slett bare et bakepapir på en tallerken, og helte sjokoladen på det.
Avkjøles i kjøleskap i minst et par timer!
Dersom du brukte bakepapir som meg, så kan du bruke en pizzarulle for å kutte den opp i konfektbiter.
ADVARSEL!!! Disse er farlig gode, så det er en stor fare for at alt forsvinner på 1-2-3 🙂